Preconceptii despre videochat in Constanta | Studio videochat Constanţa | Angajări videochat Constanţa

Preconceptii despre videochat in Constanta | Studio videochat Constanţa | Angajări videochat Constanţa

Studio videochat Constanţa

Preconceptii despre videochat in Constanta

Publicat pe 12 Februarie 2016

In ciuda faptului ca traim intr-un oras port la Marea Neagra, videochat-ul in Constanta este un subiect tabu in acest moment, mai ales daca citesti forumurile si articolele pe acest subiect, sau daca pur si simplu iti intrebi prietenii ce parere au despre acest job. Majoritatea vor spune ca este o idee proasta, altii nu vor sti ce sa iti raspunda, iar altii vor spune ca nu ar putea sa practice aceasta meserie.

Pana la urma este vorba despre o alegere personala. In ciuda reticentei opiniei publice, modelele studiourilor de videochat in Constanta care lucreaza in acest domeniu, expun o alta latura a videochat-ului. Cum ne putem da seama care este adevarul?

Cel mai des stereotip este acela ca videochat ul este o forma a prostitutiei. Fireste, parerile sunt impartite, insa modelele dintr-un studio de videochat  sustin ca, atata vreme cat nu exista contact fizic, nu poate fi vorba despre vinderea trupului pe bani. Mai degraba, este o modalitate de a-ti vinde imaginea, brand-ul personal. Modelele unui studio de videochat investesc constant in haine, lenjerie intima, saloane de infrumusetare, machiaj, toate aceste lucruri fiind facute pentru a crea o imagine dorita de catre barbatii care le solicita serviciile.

Necunoscatorii, majoritatea celor din exterior sunt convinsi ca videochat-ul presupune sa te dezbraci complet in fata camerei si sa faci absolut tot ce iti cere clientul. Cu toate astea, modelele studiourilor de videochat afirma ca in foarte multe cazuri, barbatii care le platesc isi doresc doar o evadare din cotidian, conversatii lungi si plictisitoare, sau doar o persoana care sa le asculte problemele. Astfel, prin intermediul camerei web, ei pot beneficia de o prezenta feminina placuta alaturi, in mod virtual.

O alta preconceptie este faptul ca doar femeile fara studii pot practica acest job, deoarece nu au resursele necesare pentru a-si putea gasi altceva. Total gresit: modelele care lucreaza in cadrul unui studio de videochat sunt absolvente de facultate, masterande, femei cu studii superioare, care isi doresc suplimentarea veniturilor, astfel incat sa-si poata oferi o viata decenta, lipsita de griji materiale.

Veniturile din videochat pornesc de la sute de euro si pot creste proportional cu experienta si abilitatile modelelor de videochat. In cazul marilor studiouri de videochat, precum Velvet Studio, ele pot lucra in conditii foarte bune, studioul Velvet Studio Constanta oferindu-le training si suport pe tot parcursul desfasurarii activitatii lor.

Aceasta meserie nu este un job usor, pentru oricine. Modelele de videochat  care castiga cel mai bine sunt dezinvolte, au indrazneala si incredere in fortele proprii, stiu sa se comporte si sa le vorbeasca utilizatorilor, in asa fel incat acestia sa revina si sa le caute si a doua oara. Modelele de videochat din cadrul echipei Velvet Studio Constanta, cunosc limbi straine si au mereu ceva interesant de spus. Important este ca se simt in largul lor si pot sa priveasca acest job ca oricare altul. Timiditatea sau frica de „ce vor spune ceilalti” este principalul obstacol, insa poate fi usor depasit, daca exista un interes real in acest sens.