Velvet Studio – ce inseamna un studio de videochat | Studio videochat Constanţa | Angajări videochat Constanţa

Velvet Studio – ce inseamna un studio de videochat | Studio videochat Constanţa | Angajări videochat Constanţa

Studio videochat Constanţa

Velvet Studio – ce inseamna un studio de videochat

Publicat pe 10 Decembrie 2015

Piata locurilor de munca cuprinde oferte de angajare in videochat, un domeniu extrem de controversat și competitiv. In Constanta, exista studiouri de videochat ce se intrec in oferte care mai de care mai atractive pentru fetele atrăgătoare și dezinhibate, oferindu-le posibilitatea obtinerii unor câștiguri mari într-un timp relativ scurt. In privinta moralitatii unui asemenea loc de munca au existat pareri pro si contra, de aceea managerul unui studio de videochat este dispus sa ne povesteasca despre avantajele colaborarii in acest domeniu.

In Constanta, videochatul poate reprezenta un bussines stabil?

„Cu siguranta ca si investitie, profitul este garantat. In functie de seriozitatea cu care iti tratezi munca, rezultatele vor fi pe masura. Job ul meu anterior, manager intr-o corporatie, m-a pregatit si m-a invatat despre cum sa organizezi cu succes o afacere.  Am decis sa investesc in videochat, deoarece stiu ca un studio bine dotat, cu o echipa atent selectata, poate insemna un mare succes, mai ales daca lucrurile sunt facute corect si precis. Pentru mine, studioul de videochat reprezinta o companie, in care respectul fata de oameni este maximizat, fie ca este vorba de modele sau de colaboratorii Velvet Studio. In calitate de manager al studioului Velvet, va asigur ca in spatele fetelor frumoase este multa munca, insa si rezultatele sunt pe masura.”

Ce ne puteti spune despre Velvet Studio?

Ne-am dorit de la bun inceput ca echipa Velvet Studio sa ofere ceva diferit fata de ce exista deja in Constanta. Pornind de la locatia studioului, fiind pozitionat in zona centrala a orasului, si terminand cu amenajarile de lux din interiorul studioului, am urmarit ca modelele noastre sa lucreze in conditii maxime, rezultatele fiind extrem de satisfacatoare. Velvet Studio este un loc al eleganței absolute, devenind intr-un timp scurt standardul suprem de calitate în domeniu. Pentru asta s-a investit masiv în locatia aleasa, în amenajările excepționale, dotate cu mobilier de lux si aparatura de ultima generatie.

Așa s-a reușit realizarea un studio de videochat care să uimească modelele ce vin să lucreze aici. Primele lor impresii și faptul că povestesc și altor fete despre cât e de frumos în cadrul acestui studio confirmă că totul a ieșit așa cum se dorea şi era plănuit.

Numele studioului, reprezinta ceva anume?

Am ales “Velvet”, respectiv “catifea”, pentru a exprima perfect felul în care modelele de videochat sunt respectate. „Ele sunt la fel ca manechinele celebre de modă, reprezentantele eleganței. Frumoase, tinere, istețe și ambițioase. Cu o mare dorință să reușească în viață și să fie independente.” marturiseşte managerul studioului. “De aceea, le este oferit un mediu de lucru excepțional, câștiguri extraordinare și training constant pentru a reuși”.

Ca o dovadă în plus că fetele din videochat sunt ca niște modele fashion și sistemul de premiere are legătură cu eleganța. Atunci când fetele de la Velvet Studio au creșteri în câștiguri financiare față de lunile anterioare, avem grija ca ele sa fie rasplatite suplimentar, oferindu-le bonusuri financiare ce constau in bani, excursii sau vouchere pentru cumparaturi.

Cât poate câștiga un model de videochat la Velvet Studio?

“Totul depinde de ambiția și seriozitatea sa. Prin training-ul oferit, poate face progrese importante. Ca sume orietantive, veniturile unui model de videochat de la Velvet Studio variază între 1.000 și 5.000 de dolari pe lună. Evident, fetele care câștigă 5.000 de dolari au multă experiență, cunosc perfect engleza, și-au făcut o bază de admiratori pe site-urile de videochat și se ocupă mult de felul în care arată. Pentru că eleganța și șarmul personal le aduce întotdeauna succes. În plus de asta, câștigă respect de sine, se bucură de un job relaxat, în care este respectată și tratată cu eleganță de tot personalul studioului. De aceea, prin Velvet Studio, se reușeşte cu adevărat atingerea unui prag de eleganța absolută în videochat”, completeaza managerul studioului.