Velvet Studio - Câştiguri | Studio videochat Constanţa | Angajări videochat Constanţa

Velvet Studio - Câştiguri | Studio videochat Constanţa | Angajări videochat Constanţa

Studio videochat Constanţa
Velvet Studio
Velvet Studio

Câştiguri

Velvet Studio

Posibilitatea de a avea un program flexibil de lucru, putând opta pentru un program de 8 ore de lucru, sau pentru cel de 6 ore de lucru, face ca Velvet Studio să devină locul ideal unde poţi împleti independenţa financiară cu libertatea programului.

Devenind unul dintre modelele noastre pentru videochat, la Velvet Studio, vei alege o metodă sigură şi uşoară în a fi independentă din punct de vedere financiar. Un model de videochat de succes, dedicându-se cu seriozitate unei munci asidue, continue, ajungând la un nivel de profesionalism ridicat, poate încasa bonusuri substanţiale, câştigurile variind în funcţie de dedicarea fiecărui model în parte, de pasiunea şi dorinţa pe care o acordă activităţii de videochat.


Velvet Studio

O parte importantă în acest domeniu este sistemul de management al plăţilor. Desfăşurându-ne activitatea în legalitate, ne putem compara cu mari firme în legătură cu remuneraţia, dând dovadă de seriozitate şi implicare, neexistând întârzieri a plăţilor. Recomandările modelelor din studioul nostru de videochat, le va asigura acestora un bonus suplimentar demn de luat în calcul. Şi alte prietene pot avea un job într-un mediu profesionist, discret şi relaxat! Aşadar, vino cu o prietenă şi te vom răsplăti cu până la 300 $, în funcţie de performanţele modelului după prima perioadă lucrată.


Castigul fiecarui model este subiectiv, depinzand de foarte multi factori. Datorita experientei personalului studioului Velvet, care va pune la dispozitie un training riguros modelelor de videochat angajate, training care daca va fi asumat nu vor rezulta decat castiguri financiare pe masura. Un avantaj estential in obtinerea acestor performante este buna cunoastere a limbii engleze, al comunicarii in limba engleza, la care se adauga dezinvoltura, naturaletea si aspectul fizic al modelului de videochat. Toate acestea vor contribui la obtinerea sumei de bani castigate de model la sfarsitul perioadei de lucru. De aceea sumele minime vor fi de pana la 600 $ pentru inceput, fiind firesc ca un model proaspat angajat, novice in acest domeniu, sa castige doar atat. In scurt timp, urmand sfaturile trainerilor Velvet Studio, capatand experienta, formandu-si un grup de membri regulati, castigurile lunare vor atinge usor sumele de 1500-2000 $. Cele mai bune si mai dedicate modele, ajung la performante de genul 3000-4000 $ pe luna, poate chiar mai mult.