Velvet Studio - Cine suntem | Studio videochat Constanţa | Angajări videochat Constanţa

Velvet Studio - Cine suntem | Studio videochat Constanţa | Angajări videochat Constanţa

Studio videochat Constanţa
Velvet Studio
Velvet Studio

Cine suntem

Velvet Studio

Velvet Studio îşi desfăşoară legal activitatea începând cu luna august 2009, primul nostru studio de videochat fiind deschis în Cluj. Experienţa cumulată în toată această perioadă de timp, ne foloseşte pentru a crea noi alte locuri de muncă în domeniul videochatului şi în Constanţa. Fiind consacraţi pe piaţa studiourilor de videochat, putem garanta că aproape oricine poate câştiga sume considerabile, atâta vreme cât interesul este unul ridicat. Velvet Studio, amplasat într-un sediu modern, luxos, dotat cu sisteme de ultimă oră, situat în centrul oraşului, este consacrat deja în topul studiourilor de videochat din Constanţa.


Velvet Studio

Încă de la începutul activităţii noastre, ne-am străduit să schimbăm mentalitatea oamenilor în ceea ce priveşte videochat-ul, contribuind în mod direct la o evoluţie pozitivă în această direcţie. In activitatea noastra ne bazam pe Colaborarea directă cu modelele este esenţială în activitatea noastră, fapt ce ne permite să putem oferi o nouă perspectivă de viaţă, o viaţă în care banii nu mai sunt problema principală, în care te poţi gîndi constructiv la viitorul tău şi la oportunităţile tale de viaţă. Considerăm că alăturându-te echipei Velvet Studio, poti obţine un venit rapid chiar dacă ai un program încărcat, în viaţa de zi cu zi, sau îţi poţi suplimenta uşor veniturile, dacă intenţionezi să nu te limitezi la veniturile lunare fixe.


Velvet Studio

Asigurăm modelelor de videochat, care vor lucra la Velvet Studio, suport tehnic 24/24. Decorurile mediului de lucru sunt plăcute, moderne, special pentru a face modelul să se simtă cât mai bine la locul de muncă. Profesioniştii Velvet Studio, caută să găsească combinatia de site-uri ideală pentru fiecare model care va colabora cu noi. În funcţie de caracter, atitudine, cunoştinţe de limbi străine, ne dorim să ne pliem perfect pe structura fiecarui model în parte.

Din punct de vedere legal, ne încadrăm cerinţelor, nefiind încălcată nici o prevedere legală.