Velvet Studio - Testimoniale | Studio videochat Constanţa | Angajări videochat Constanţa

Velvet Studio - Testimoniale | Studio videochat Constanţa | Angajări videochat Constanţa

Studio videochat Constanţa
Velvet Studio
Velvet Studio

Testimoniale

Velvet Studio

Diana - Provenind din oraşul Călăraşi, dintr-o familie cu venituri medii, studentă, fiind model de videochat la Velvet Studio, îmi permit o relaxare din punct de vedere financiar, având timp şi pentru studii, permitându-mi să-mi focusez atenţia asupra viitoarei mele cariere, cea de manager. Sunt extrem de mulţumită!

Tania - Angajarea la Velvet Studio a fost a doua experienţă a mea în domeniul videochatului. Echipa Velvet Studio m-a ajutat să răman în acest domeniu, oferindu-mi protecţia şi confidenţialitatea necesară, astfel ca nimeni să nu poată afla cum îmi suplimentez eu veniturile.

Alina - Lucrez ca model de videochat în cadrul Velvet Studio de trei ani de zile, începând activitatea în studioul din Cluj. Din totdeauna am iubit Constanţa, de aceea de când s-a deschis şi la Constanţa videochat Velvet Studio, mă gândesc să mă mut în acest oraş.


Velvet Studio

Corina - Sunt tânără, fumoasă, iubesc luxul, orgolioasă şi cu principii. Cea mai sigură cale de a fi fericită este aceea de a avea bani, de a nu-mi pierde independenţa. Lucrând ca model de videochat în echipa Velvet Studio, într-un mediu sigur, având alături traineri experimentaţi, îmi pot câştiga săptămânal venituri substanţiale considerabile!

Andreea - Velvet Studio nu este numai un loc de muncă. Momentele grele prin care am trecut, atât din punct de vedere financiar, cât şi pe plan personal, le-am uitat. Deoarece am avut alături de mine un grup de oameni din partea cărora am primit căldură, sprijin şi atenţie. M-am echilibrat emoţional, stabilizat din punct de vedere financiar, reuşind chiar să economisesc bani! Vă multumesc, Velvet Studio!